قبلا استدیوی Black Box سری NFS رو می ساخت ولی بعد از این که NFS Undercover و NFS Pro Street که محصولات Black Box بودن خوب فروش نکردن EA هم یه جورایی از این استدیو ناامید شد و ساخت NFS Hot Pursuit رو به Criterion Games داد. بعد بازم خواست یه فرصت دیگه به Black Box بده که نتیجه اش شد NFS The Run . بازی زیبایی که به علت کوتاه بودن بیش از اندازه و یه سری مشکلات دیگه بازم خوب فروش نکرد(من NFS The Run رو در کمتر از 2 ساعت تموم کردم!) به همین دلیل کلا از Black Box نا امید شد و تصمیم گرفت Ghost Games رو تاسیس کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من زیبا ترین نسخه ی NFS که توسط Black Box ساخته شد اولین نسخه ی NFS Most Wanted بود.
در ضمن یه چیز دیگه: به نظر من NFS داره دیگه خیلی کلیشه ای میشه.الآن همین Rivals از لحاظ گیم پلی خیلی به NFS Hot Pursuit شبیهه تنها تفاوت چشمگیرش اینه که Open World هست.(حالا بماند که NFS Hot Pursuit هم خودش از NFS Hot Pursuit 2 کپی شده بود که سال 2002 عرضه شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks